Je hebt de nieuwste iPhone. Hij werkt perfect. En plots, op een mooie dag, krijg je ineens de melding dat er een iOS update beschikbaar is. Je zal dit soort meldingen regelmatig tegenkomen. Apple vindt het namelijk belangrijk om het iOS besturingssysteem zo actueel en zo veilig mogelijk te houden.

Foutjes in de software

Hoe goed programmeurs ook hun best doen, het is bijna onmogelijk om het perfecte besturingssysteem voor altijd af te leveren. Tijdens het gebruik van systemen komen er bijvoorbeeld aspecten naar voren die niet zo goed werken als vooraf gehoopt werd. Zo kan een onderdeel van de beveiliging niet veilig genoeg zijn. Of er zit een kleine fout in de software. Deze foutjes worden in nieuwe updates verholpen. Ook worden nieuwe technieken ontwikkeld die je iPhone nog beter maken. Op die manier creëert Apple langzaamaan het perfecte besturingssysteem. Regelmatig je iPhone updaten is dan ook zeker aan te raden.

Daarom moet je je iPhone updaten

Een update maakt je iPhone veiliger:

  • Kleine foutjes in de beveiliging worden verholpen. Of er worden juist nog veiliger methoden toegepast om de beveiliging van de software nog beter te maken.

Een update breidt je iPhone uit met nieuwe functies, nieuw design of nieuwe prestaties:

  • Zo bracht de iOS 7 update een compleet nieuw design en nieuwe mogelijkheden met zich mee.

Een update zorgt ervoor dat je iPhone weer vloeiend werkt:

  • Het kan voorkomen dat je kleine problemen met je iPhone ervaart. Hij is niet meer zo snel als voorheen en hij loopt misschien wel vast. Met een simpele update kunnen deze problemen zomaar verholpen worden.
Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin