Zoals bekend beschikt de iPhone 5S over een vernieuwde en verbeterde camera. Maar wat is er eigenlijk veranderd aan de camera en wat is het resultaat qua foto’s dat er met de nieuwe camera gemaakt kan worden? In het onderstaande artikel proberen we daar middels foto’s en video antwoord op te geven.

Vernieuwde camera

De vernieuwde camera van de iPhone 5S heeft een f/2.2-diafragma en een grotere sensor. De sensor is 15 procent groter ten opzichte van de sensor op de iPhone 5. Daarnaast is de 5S uitgerust met een geoptimaliseerde flitser, de zogeheten True Tone-flitser. De True Tone-flitser toont warm én koud licht, waardoor de foto’s altijd met de best mogelijke lichtomstandigheden worden geschoten. De camera voelt in dit geval zelf aan wat het meest natuurlijke resultaat is. Het verschil ten opzichte van de iPhone 5 is overweldigend.

Naast de technische aanpassingen aan de camera is er qua software ook het één en ander veranderd, waardoor de camera nog krachtiger is. Daarnaast biedt de camera extra mogelijkheden, waaronder bijvoorbeeld het filmen in slow-motion. En wat te denken van de zogenaamde “Burst foto modus”. Met de Burst foto modus, maak je 10 foto’s snel achter elkaar, waarna het toestel de beste foto automatisch selecteert. Op deze manier heb je altijd wel een goede foto van dat onvergetelijke moment. Dit is mogelijk doordat de iPhone 5S zelf verschillende foto’s samenvoegt en op deze manier foto’s ook scherper kan maken. Een fantastisch stukje techniek.

In het onderstaande filmpje legt Apple uit wat precies de nieuwe snufjes zijn van de zogeheten iSight camera en wat de verdere mogelijkheden zijn.

Foto’s gemaakt met de iPhone 5S

Na het zien van het bovenstaande filmpje ben je natuurlijk benieuwd naar een aantal voorbeelden van foto’s die zijn gemaakt met de iPhone 5S. De onderstaande foto’s demonstreerde Apple tijdens de officiële aankondiging van de 5S.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin