Zoals eerdere geruchten al de ronde deden zal Apple dit jaar nog met twee verschillende soorten iPhones de markt betreden. De iPhone 5s wordt als eerste verwachten zal qua uiterlijk hetzelfde blijven als de iPhone 5, het grote verschil zit binnenin.

Productie iPhone 5s

Zoals we al vermoedden is de productie van de iPhone 5s inmiddels al in volle gang. Dit kan ook haast niet anders, aangezien het toestel deze zomer al in de schappen moet liggen. Volgens eerdere speculaties zou de nieuwe iPhone in augustus pas verkrijgbaar zijn, echter blijkt dit nu eerder te zijn. De verwachting is in de maand juni of juli. Misschien zelfs eind mei al!

Naast de verwachtte iPhone 5s zal er ook een goedkopere variant op de markt komen, de zogeheten “budget iPhone”. Ook hier gingen al langere tijd geruchten van rond, maar de vraag is nog steeds wat de exacte details van dit goedkopere toestel zullen zijn. De budget iPhone zal uitgerust worden met een zelfde scherm, qua grootte, als de iPhone 5 en zal voornamelijk in de behuizing verschillen. Waarschijnlijk wordt de behuizing van ander materiaal gemaakt. De budget iPhone, zoals we hem voor het gemak nu even noemen, zal in het derde of vierde kwartaal van dit jaar verkrijgbaar zijn. Meer details hierover volgen later.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin