We houden u inmiddels al maanden op de hoogte omtrent de ontwikkelingen rond de iPhone 5s. Deze week is er weer nieuwe informatie opgedoken omtrent het, nu al, populaire toestel. Zo zijn er foto’s uitgelekt, waarmee er een aantal nieuwe onthullingen plaatsvinden omtrent de iPhone 5s.

Zo zal de iPhone 5s voorzien worden van een zogeheten A7 processor. De A7 processor zal er voor zorgen dat het toestel een stuk sneller gaat zijn dan zijn voorganger, de iPhone 5. Daarnaast zal de 5S ook een grotere accu krijgen, wat inhoudt; een langere stand-by tijd. Zoveel kunnen we echter opmaken uit de foto’s die zijn opgedoken bij een bron die doorgaans als zeer betrouwbaar te noemen is.

Camera van de iPhone 5s

Naast deze veranderingen aan de techniek van het toestel, zal het toestel aan de buitenzijde weinig uiterlijke veranderingen kennen. Op één na, de 5s zal waarschijnlijk uitgerust worden met een dubbele led flitser. Aangezien er veel kritiek is geweest op de foto’s die de iPhone maakt in donkere omgevingen, zal de iPhone 5s dit probleem tackelen.

Zoals bekend gaan er al maanden geruchten over de lancering van het toestel. Inmiddels zitten we alweer bijna aan het begin van juli en nog steeds is er geen officiële aankondiging gedaan. Het is dan ook zeer aannemelijk dat de iPhone 5s ergens in augustus of september gepresenteerd gaat worden. Met een beetje geluk zelfs in de maand juli, waarna het toestel in de maanden daarop in de winkel zal verschijnen.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin