De cross-platform berichtendienst is ongekend populair, WhatsApp heeft het SMS-en zo goed als overbodig gemaakt. Sinds 2009 is het beschikbaar en inmiddels is het overgekocht door internet gigant Facebook de telefoonservice voor een schokkend bedrag van 19 miljard dollar. Tegenwoordig kent het populairste chatprogramma van de wereld veel meer functies:

  • Bellen, je kan via VoIP bellen naar de mensen in je contactenlijst. Deze manier van bellen kost je geen belminuten, maar wel data. Kijk dus uit dat je niet te lang belt via deze service aangezien dat leuk in de kosten kan oplopen.
  • Geluidsopname, heb jij een lang verhaal maar geen zin om een heel boek te schrijven? Dan kan je ook gemakkelijk een spraakbericht versturen.
  • Videos en afbeeldingen, een echte groeps-chat kan niet zonder de vele plaatjes en videos die gemakkelijk gedeeld kunnen worden via WhatsApp.

Een nieuwe update heeft er voor gezorgd dat het tegenwoordig ook mogelijk is om teksten op te maken. Bij word of in ons mail programma zijn we gewend om gebruik te maken van knoppen, hier werkt het echter net even anders:

  • *Sterretje voor dikgedrukte tekst *
  • _ Liggend streepje voor cursieve tekst _
  • ~ Golfje voor doorgehaalde tekst ~
  • Een combinatie van bovenstaande: ~_*Alle codes*_~

Door de toenname van het aantal smartphones wordt constant van ons verwacht dat we bereikbaar zijn. Sommigen schieten al in de stress als je binnen een kwartier niet reageert. Soms kan het toch gebeuren dat u even uw telefoon niet op kan nemen omdat u bijvoorbeeld in de auto zit, een vergadering bijwoont of net met een belangrijke klant in gesprek bent. Een inbound callcenter kan dan een mooi alternatief zijn. Zij nemen de telefoon professioneel en netjes voor u op zodat uw klanten altijd iemand aan de lijn krijgen. Zo kunt u zonder zorgen verder rijden en doen waar u goed in bent: ondernemen.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin