Hij is misschien een slag kleiner dan de Microsoft Lumia 640 LTE XL, maar hij is net zo goed. Voor de mensen die een telefoon willen die gewoon in de broekzak past, die je met één hand kan bedienen en waar je hetzelfde werk op kunt doen als op de computer, daar is de Microsoft Lumia 640 LTE perfect voor. Dankzij het 5 inch beeldscherm heb je een mooie overzichtelijke telefoon, mede dankzij het gemakkelijk te besturen besturingssysteem van de Lumia Serie, Windows 8.1. De Lumia 640 LTE is simpelweg een werkcomputer voor onderweg, die in je handpalm past.

Wat zijn de specificaties van de Microsoft Lumia 640 LTE?

De Lumia heeft een 1.2 GHz Quad Core processor, die dankzij het interne geheugen van 8 GB zorgt voor een enorme snelheid. Het interne geheugen is uit te breiden naar maximaal 128 GB door middel van een SD-kaart. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van opslag in de Cloud, zoals Onedrive, Dropbox of Google Drive. Op deze manier kun je al je documenten altijd bij je hebben. Daarnaast heeft de Lumia 640 LTE zowel aan de voorkant als aan de achterkant een 8.0 MP camera, waardoor er zeer gemakkelijk en comfortabel gebruik gemaakt kan worden van Skype.

Wees verstandig en koop vandaag de Lumia 640 LTE

De Microsoft Lumia 640 LTE is te koop vanaf 139 euro, waardoor het mee concurreert met andere budget telefoons onder de 200 euro. Maar zoals te zien is aan de specificaties is de Lumia 640 LTE absoluut geen lichtgewicht in deze prijsklasse. Geeft u liever niet direct zoveel geld uit? Kies dan uit de vele abonnementen die beschikbaar zijn vanaf 13 tot 18 euro! Maak het uzelf gemakkelijk en koop de Lumia 640 LTE vandaag nog.

Voor alle Nokia/Microsoft Lumia smartphones, check dan snel De Lumia Club.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin