iPhone 5s aanbiedingen

De prijzen van de iPhone 5S in Amerika en in Duitsland zijn al bekend en liegen er niet om. Het is een weergaloos toestel, maar je betaalt er ook wat voor. Wil je wel graag die iPhone 5S kopen, maar er niet het maximale voor betalen? Ga dan op zoek naar een iPhone 5s aanbieding en gebruik hierbij de volgende tips.


Bekijk direct iPhone 5s top abonnementen bij:    belsimpel      studentmobiel      typhone      kpn      tmobile      gsmwijzer

Even wachten

Je zult sowieso nog moeten wachten tot 25 oktober, want dan wordt de iPhone 5S pas in Nederland geïntroduceerd. Wil je meteen op die dag de iPhone 5S in je bezit hebben? Dat kan, maar dan ben je waarschijnlijk het duurste uit. Meestal als je even geduld hebt, zakken de prijzen iets. Ook vind je via internet steeds meer aanbieders die met een speciale aanbieding iPhone abonnementen verkopen. Wil je goedkoop uit zijn, dan doe je er goed aan om even te wachten en geduldig het internet af te speuren naar een goede deal. Overigens zijn er vaak onafhankelijke websites die je helpen zoeken naar de beste aanbieding. Deze kun je goed gebruiken!

Vergelijk aanbiedingen

Als de iPhone 5S eenmaal verkocht wordt, dan kun je bij verschillende providers een abonnement afsluiten. Elke provider heeft een aantal abonnementen waar je uit kunt kiezen. Bepaal allereerst het volgende:

  • Wat voor databundel heb je nodig?
  • Hoeveel sms’jes verbruik je per maand?
  • Hoeveel belminuten heb je elke maand nodig?
  • Voor welke periode wil je een abonnement afsluiten?
  • Heb je voorkeur voor een bepaalde provider?
  • Heb je bijzondere wensen waar een provider aan moet voldoen?

De antwoorden op deze vragen helpen je een type abonnement te kiezen. Ga vervolgens op zoek naar providers die voldoen aan jouw criteria en die jou het abonnement kunnen geven dat je zoekt. Zet de telecomaanbieders die overblijven vervolgens naast elkaar en kijk welke uit jouw selectie het goedkoopste abonnement aanbiedt.

Houd er rekening mee dat je soms ook nog moet betalen voor het toestel. Probeer een totaalberekening te maken van alle kosten – reken dus ook de toestelprijs mee in je maandelijkse lasten. Alleen dan kom je tot een 100 procent eerlijke vergelijking tussen providers!

Los toestel of niet?

Het klinkt natuurlijk wel aantrekkelijk: een gratis iPhone 5S bij een abonnement. Maar deze aanbieding is niet altijd voordeliger dan de combinatie van een los toestel en een Sim Only. Het is dan ook verstandig om uit te zoeken of een gratis iPhone 5s bij een abonnement daadwerkelijk goedkoper is dan een losse iPhone 5S en een Sim Only abonnement.

Zoek in een onafhankelijke vergelijker eerst naar de goedkoopste iPhone aanbieding die je kunt vinden. Gevonden? Zoek dan naar het goedkoopste Sim Only abonnement dat aansluit op jouw wensen. Verdeel de toestelprijs over het aantal maanden van jouw abonnementstermijn en bereken zo je maandelijkse lasten.

Het nadeel van een los toestel is dat je het volledige toestelbedrag in één keer op moet hoesten, terwijl je het bij een iPhone abonnement over meerdere maanden verspreidt. Als je het geld niet direct voorhanden hebt, zal je er dus voor moeten sparen.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin