De exclusieve gouden iPhone 5S. Nu al razend populair!Een mobiele telefoon zegt tegenwoordig veel over de gebruiker zelf. Veel mensen kopen een bepaalde smartphone, omdat ze zichtzelf daarmee kunnen identificeren. Met de komst van de iPhone 5S krijgt deze stelling een extra dimensie, omdat Apple met een gouden iPhone 5S op de markt komt. Op deze manier zal ook een andere groep consumenten zich kunnen onderscheiden en identificeren met een nieuw type smartphone. De iPhone 5S zal namelijk een doelgroep aanspreken die Apple nog niet eerder heeft kunnen benaderen.

Dit is tevens de gedachtegang van Apple met het uitbrengen van de iPhone 5S in nieuwe exclusieve kleuren. Het is een feit dat je met nieuwe kleuren een groter bereik op de markt creëert en nieuwe mensen kunt triggeren tot het kopen van een nieuwe iPhone. De gouden kleur staat al snel voor luxe en elegantie, welke ook binnen de zakelijke wereld erg interessant gaat worden. Een gouden iPhone is namelijk een bepaalde vorm van status. In Amerika is de iPhone 5S, naast de iPhone 5C, nu al de best verkochte iPhone aller tijden. Dit heeft niet alleen met de innerlijke aanpassingen te maken, maar bovenal met de nieuwe kleuren. De iPhone 5S is namelijk vernieuwend en verfrissend.

Dat een nieuwe kleur voor nieuwe impulsen op de consumenten markt kan gaan zorgen, zagen we enkele jaren geleden al toen Apple plotseling met een witte iPhone op de markt kwam. Tot die tijd was de iPhone alleen in het zwart verkrijgbaar. Er was direct een behoorlijk forse stijging in de verkoopcijfers te zien. Met de gouden iPhone 5S, zal Apple dit kunstje opnieuw realiseren. Voor Apple is de iPhone 5S dan ook letterlijk goud waard.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin