Zoals we eerder hebben aangegeven zal naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe iPhone 5s (zoals deze waarschijnlijk gaat heten), vanaf deze zomer verkrijgbaar zijn. Vandaag zijn er nieuwe geruchten op het internet verschenen omtrent de iPhone 5s. Zo zal een nieuwe grafische chip moeten zorgen voor razendsnelle en geweldige grafische prestaties. Daarnaast is een tweede functie van de chip dat de accu waarschijnlijk een stuk langer mee zal gaan.

De nieuwe chip zal volgens geruchten een PowerVR G6100 GPU zijn. Deze staat beter bekend als de Rogue-serie. De nieuwe iPhone 5s zal uitgerust worden met deze revolutionaire chip, waardoor de prestaties van het toestel tot ongekende hoogte zullen stijgen. De iPhone 5, zoals deze op dit moment in de winkels ligt, maakt op dit moment ook al gebruik van de PowerVR chip. Dit schijnt echter een verouderd model uit de serie te zijn, waardoor deze tot mindere prestaties in staat is. Dit zal één van de nieuwe specificaties zijn van het toestel waar veel over wordt gespeculeerd.

De technische details die de nieuwe PowerVR G6100 GPU chip met zich meebrengt zijn erg ingewikkeld en we zullen u daar verder ook niet mee gaan lastig vallen. Feit is echter dat het een nieuw snufje zal zijn van de iPhone 5s, waardoor u dit toestel als iPhone liefhebber absoluut niet mag gaan missen.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin