Er gaan geruchten dat er tegelijk met de release van de nieuwe iPhone 5S, twee andere Apple toestellen op de markt verschijnen. Er wordt gesproken over drie verschillende toestellen die Apple op de release datum van de iPhone 5S wil uitbrengen. Het zal gaan om een grotere iPhone (om de concurrentie aan te gaan met grote smartphones zoals de Galaxy Note 2) en om een kleinere en goedkopere variant (om de concurrentie aan te gaan met de nieuwe markten die in ontwikkeling zijn).

De verwachting is dat de release datum van de iPhone 5S ergens in juni 2013 zal zijn. De verwachting is dat Apple op dat moment de twee andere toestellen ook wil onthullen. De grotere iPhone, waar we het eerder over hadden, zal naar alle waarschijnlijkheid de iPhone Math gaan heten. Er is verder nog weinig aanvullende informatie bekend over de iPhone Math, maar deze zal waarschijnlijk uitgerust zijn met een 4,8-inch beeldscherm.

Daarnaast gaan er geruchten dat de goedkopere iPhone ook op dat moment zal verschijnen. De aankondiging van deze kleinere variant van de iPhone wordt al maandenlang verwacht. Waarschijnlijk begint Apple in maart met de productie van verschillende onderdelen voor de nieuwe iPhone 5S. De toestellen worden tegen eind april gefabriceerd. Het is nog bekend wanneer de iPhone Math daadwerkelijk in productie genomen gaat worden.

De berichten over het verschijnen van een grotere iPhone zijn niet heel erg schokkend en verrassend. Hier is namelijk al eerder sprake van geweest. Niet iedereen is er echter zo zeker van dat er dit jaar een grotere iPhone wordt gelanceerd. Apple zou namelijk overwegen om de grotere iPhone niet te lanceren en deze straks, op een later tijdstip, te introduceren als de iPhone 6.

Er zijn zoals gebruikelijk vele ontwikkelingen bij Apple en er zijn mooie vooruitzichten als het gaat om nieuwe toestellen. Check onze website regelmatig en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin