Met het aankondigen van de nieuwe iPhone 5S, gaan er ook direct ontzettend veel geruchten rond op het internet over de mogelijke specificaties van de iPhone 5S. Volgens betrouwbare bronnen wordt de nieuwe iPhone 5S uitgerust met een beter beeldscherm dan de iPhone 5. Het beeldscherm zal een nog hogere resolutie gaan krijgen, waarbij gebruik zal worden gemaakt van een nieuw, revolutionair, materiaal. Als deze geruchten worden bevestigd, zal dit betekenen dat de iPhone 5S uitgerust is met een helderder en meer gedetailleerd beeldscherm dan de iPhone 5. Waarschijnlijk zal de nieuwe iPhone 5S ook nog iets dunner worden dan zijn voorganger.

Apple zou contact hebben gelegd met Sharp, om gebruik te maken van de nieuwste technologie die zij gebruiken op het gebied van televisies. Deze nieuwe technologie willen ze niet alleen gebruiken voor de iPhone 5S, maar ook voor de aankomende iPad 5.

Andere geruchten zijn dat de nieuwe iPhone 5S een grotere opslagcapaciteit krijgt. Terwijl de maximum opslagcapaciteit bij de iPhone 5 nog 64GB was, wordt dit bij de iPhone 5S maar liefst 128GB. Daarnaast verschijnt de iPhone 5S in verschillende kleuren. Om je toestel een ander kleurtje te geven hoef je dus niet eerst een nieuw telefoonhoesje te kopen. Welke kleuren dit precies worden is nog niet bekend. Apple bood bijvoorbeeld de iPod Touch toestellen ook al aan in meerdere verschillende kleuren, nu wordt dit ook doorgevoerd bij de iPhone 5S.

Naar verwachting krijgt de iPhone 5S geen compleet redesign, aangezien de iPhone 5 al compleet werd vernieuwd. Er zullen wel kleine aanpassingen zichtbaar worden in het uiterlijk van de iPhone 5S, bijvoorbeeld de dikte van het toestel, maar in grote lijnen blijft deze hetzelfde. Dit is echter nog niet met zekerheid te zeggen, aangezien Apple haar toestellen altijd goed geheim weet te houden. De verwachting is dat de opvolger van de iPhone 5S, de iPhone 6, wel weer een compleet ander uiterlijk gaat krijgen.

Het blijft dus nog even spannend hoe de nieuwe iPhone 5S er uit gaat zien en wat de specificaties zijn. Toch is met zekerheid vast te stellen dat het nieuwe toestel weer zou beschikken over de nieuwste technologie├źn, dus onze verwachtingen blijven overtreffen. Zorg dat u klaar bent voor de nieuwe iPhone 5S!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin