Na veel speculaties lijkt er nu dan toch echt wat nieuws te zijn. Je kunt de iPhone 5s kopen vanaf eind september Althans, dat meldt het Japanse Apple blog: Macotakara. Macotacare is in de regel erg goed geïnformeerd, dus we kunnen dit nieuws met een gerust hart aannemen.

Het bijzondere aan de lancering is dat Apple de iPhone 5s in meerdere kleuren op de markt gaat brengen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een blauwe of groene iPhone? Of misschien houdt u meer van roze of goud. Het zit er allemaal aan te komen. Meerdere kleuren iPhones zijn uniek voor Apple, aangezien zij vorige modellen alleen maar in het zwart en wit uitbrachten.

De nieuwe iPhone 5s zal qua uiterlijk niet verschillen van de iPhone 5, maar moet het voornamelijk hebben van de binnenkant. Zo zal het toestel worden uitgerust met een betere camera en zal het toestel een stuk sneller zijn dan zijn voorganger. Daarnaast zal de nieuwe iPhone ook gaan beschikken over meer opslagcapaciteit. De hoeveelheid is op dit moment nog niet duidelijk.

Test modellen van de iPhone 5s

Volgens bronnen zal Apple begin juni beginnen met de productie van een aantal testmodellen, wat zeer gebruikelijk is bij de lancering van een nieuw toestel. Naar verwachting wordt in juli de productie van de iPhone 5s gestart, waarna het toestel in september gelanceerd gaat worden.

Er lijkt nu dus eindelijk meer duidelijkheid te ontstaan over de iPhone 5s, wat een mooi vooruitzicht is. We houden u op de hoogte!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin