De vraag die met het uitkomen van de iPhone 5S vaag opdoemt is: zal het toestel interessant zijn voor mij en biedt het toestel mij meer dan ik al gewend was van de voorgaande iPhone modellen? Een zeer terechte vraag. Zeker als je op dit moment al in het bezit bent van de iPhone 5 en je overweegt om een iPhone 5s te kopen.

Wij kunnen met zekerheid stellen dat de iPhone 5S een absolute upgrade is qua toestel, in vergelijking met bijvoorbeeld de iPhone 3, 4 of 5. Wat ons betreft bestaat daar geen discussie over. Wanneer je abonnement ook toevalligerwijs nog eens afloopt, hoeft er helemaal geen twijfel meer te bestaan. De iPhone 5S is in dat geval een absolute must-have.

Waarom zul je denken? Ten eerste is de 5S tot wel twee keer zo snel als de iPhone 5, dankzij de supersnelle A7- processor. Daarnaast beschikt de iPhone over een groter display en zelfs een vingerafdruk scanner. Alsof dat nog niet genoeg is, is de 5S ook nog eens verkrijgbaar in twee nieuwe, smaakvolle kleuren. Goud en zilver.

Naast bovengenoemde kenmerken, beschikt de iPhone 5S ook nog eens over een betere camera, waardoor het maken van foto’s en video’s nóg leuker wordt!

Wil je de iPhone 5S alvast bestellen? Kijk dan eens bij Belsimpel.nl!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin