Er wordt inmiddels al maanden over gespeculeerd en steeds verschijnen er weer nieuwe berichten (lees: geruchten), over de release van de iPhone 5S. Waar we enkele weken geleden konden lezen dat de iPhone 5s in juni gereleased zou worden, wordt er nu weer gesproken over een release in de maand september. Er valt werkelijk helaas nog geen pijl op te trekken.

Wel is duidelijk dat er een nieuw model van de iPhone op de productietafels ligt. De laatste speculaties over het toestel, zeggen dat deze op zijn vroegst in september zal worden uitgebracht en de productie zou nog niet gestart zijn. Toch lijkt het zeer waarschijnlijk dat de productie inmiddels al in volle gang is. Apple weet dit soort zaken doorgaans erg goed verborgen te houden, zodat het verrassingseffect bij de aankondiging nog altijd aanwezig is.

Over het algemeen zijn er twee tot drie maanden productie nodig, voordat het toestel officieel in de winkels kan liggen. Daarnaast komt de nieuwe iPhone 5S waarschijnlijk in meer kleuren op de markt, wat directe gevolgen heeft voor de productie. Voor de rest zal de iPhone 5S, naast een verbeterde camera en snellere processor, niet veel verschillen van zijn voorganger.

De iPhone 5S krijgt waarschijnlijk ook geen groter scherm dan de iPhone 5. Dit wil Apple bewaren voor de mogelijke iPhone 6.

Al met al wordt het nog even afwachten. We houden u op de hoogte.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin