Top 10 populaire zakelijke apps van 2015

Ben je altijd op zoek naar de nieuwste en beste zakelijke apps van dit moment? Lees dan in dit artikel welke apps op dit moment worden gerekend onder de top 10 zakelijke apps van 2015, ofwel de beste zakelijke apps van dit moment.

  1. Evernote: Evernote wordt ook wel het digitale notitieboekje genoemd, maar in feite kan deze zakelijke app veel meer dan slechts het maken en opslaan van notities. Zo kun je deze app ook gebruiken om al je apparaten te beheren, bijvoorbeeld bij het maken en versturen van facturen. De app is te vergelijken met Google Apps for Work , een populaire app om e-mail, online opslag en agenda’s in één applicatie te regelen.
  2. Dropbox: naast Evernote, is Dropbox ook erg populair onder zakelijke gebruikers van de iPhone 5s. Dropbox wordt gebruikt om bestanden op te slaan en deze (eventueel) te delen met andere collega’s of met klanten.
  3. Google Drive: Google Drive is een app voor online bestandsopslag, met diverse handige functies. Zo kan Google Drive gebruikt worden om bijvoorbeeld Word bestanden op te stellen, presentaties te maken en zelfs spreadsheets samen te stellen en te delen met andere mensen.
  4. LinkedIn: als het populairste zakelijke sociale netwerk van de wereld, kan LinkedIn natuurlijk niet ontbreken in de lijst met populaire zakelijke apps voor de iPhone 5s.
  5. Buffer: heb je naast LinkedIn ook nog accounts op sociale netwerken als Facebook en Twitter? Gebruik Buffer dan om deze accounts in één app te beheren en voorkom dat je steeds van app naar app moet overschakelen.
  6. Skype: zakelijke telefoongesprekken voeren was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig met Skype.
  7. Outlook: als je snel en gemakkelijk je e-mails wil beheren, kun je Outlook op je telefoon zetten.
  8. Gmail: maak je geen gebruik van een Outlook account, maar heb jij een e-mailadres van Gmail? Dan kun je de Gmail app gebruiken om jouw e-mails te beheren.
  9. Zoho CRM: heb je een eigen bedrijf en ben je continu in contact met diverse klanten? Dan is het eenvoudig om de gegevens van deze klanten altijd bij de hand te hebben. Met Zoho CRM voor mobiel gebruik kun je jouw klantgegevens altijd inzien, zodat je precies weet met wie je te maken hebt en klanten optimaal kan bedienen. De Zoho webbased CRM software is overigens niet alleen handig voor ondernemers, maar ook voor mensen die in het kader van hun baan vaak contact hebben met diverse klanten.
  10. iScanner: geen scanner bij de hand, maar moet je toch een document inscannen? Dan kun je de iScanner app gebruiken om dit met je telefoon te doen.
Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin