Zit jij eraan te denken om een iPhone 5s te kopen? Dat is niet eens zon hele gekke gedachten nu de iPhone 6 net uitgekomen is. Hierdoor zal binnenkort de prijs van de iPhone 5s waarschijnlijk iets gaan dalen terwijl er naast de schermgrootte niet eens zo heel veel verschillen zitten tussen de iPhone 5s en de iPhone 6. Je zal dus zeker niet de enige in Nederland zijn die speelt met deze gedachten. Het kan dus ook zomaar voorkomen dat meer dan de helft van de personen om je heen met dezelfde telefoon rondlopen. Een beetje origineel zijn met je telefoon is dus vereist, en hoe kan je dat nou beter doen dan met een leuk telefoonhoesje?

Gelukkig zijn er genoeg leuke telefoonhoesjes voor jou iPhone 5s op het internet te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een telefoonhoesje gemaakt van hout? Deze kwamen wij afgelopen week op www.WoodProtects.nl tegen in een speurtocht naar een leuk hoesje. Hier worden verschillende hoesjes aangeboden voor Samsung en iPhone toestellen. Ook voor de iPhone 5s zijn er drie verschillende houten telefoonhoesjes te krijgen. Hierbij kan gekozen worden voor een massief hoesjes of een flipcase. Ga je voor de zakelijke of casual look? De massieve hoesjes zijn daarnaast verkrijgbaar in twee verschillende houtsoorten. Zo kan er gekozen worden voor een hoesjes van bamboe of van Rozenhout.

Wat ons betreft zijn deze houten hoesjes een erg leuk alternatief voor alle plastic hoesjes die je tegenwoordig ziet. Daarnaast wordt je iPhone 5s door deze houten case natuurlijk ook gewoon goed beschermt en zijn alle knoppen en toetsten nog uitstekend bedienbaar. Dus wil jij ook graag een uniek telefoonhoesje voor jouw iPhone 5s? Neem dan eens een kijkje op http://www.woodprotects.nl/ en ontdek of er voor jou misschien ook een leuk uniek telefoonhoesje tussen zit.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin