blog op iphone5skopen.org

De nieuwe Samsung S8 is kortgeleden uitgebracht, het nieuwe model heeft een extra groot scherm, waardoor deze er extra luxe uitziet. De schermresolutie is hoger dan die van zijn voorgangers, zo kan je op de S8 bijvoorbeeld prima Youtube filmpjes kijken. Doordat het scherm zo groot is, wil je de telefoon natuurlijk goed beschermen tegen beschadigingen.

De Samsung S8 heeft met zijn grote scherm een modern uiterlijk. Er zit echter ook een nadeel aan dit grote scherm. Doordat de S8 voor het grootste deel uit glas bestaat, is de telefoon kwetsbaarder dan al zijn voorgangers. Toch zijn onafhankelijke reparateurs van mening dat het repareren van het scherm betaalbaar is, vanwege het model van de S8. Echter zouden de meeste smartphone gebruikers dit liever voorkomen dan genezen, vooral omdat de S8 nog zo nieuw is. Wat dan het verstandigst is om te doen, is het aanschaffen van een Samsung hoesje.

Er zijn verschillende hoesjes beschikbaar voor de S8, er zijn bijvoorbeeld flipcases and backcovers. Een flipcase cover gaat om de telefoon heen, waardoor deze volledig bedekt is en de kans op schade aan het scherm zeer klein is. Wat ook handig is aan een flipcase cover, is dat er pasjes bewaard kunnen worden in de schermbedekking van het hoesje. Zo kan je je belangrijke pasjes nooit vergeten, en heb je ze altijd bij de hand. Het nadeel aan een flipcase, is dat je niet snel bij je scherm kan als dit nodig is.

Wanneer je het toch prettiger vind om snel bij het scherm van de telefoon te kunnen, is een backcover een goede keuze. Dit soort hoesjes bedekt de achter en zijkanten van de telefoon, waardoor deze beschermd is tegen stoten en stof. Backcovers zijn gemaakt van stevig plastic, waardoor de telefoon goed beschermd is. Wat nadelig is aan backcovers, is dat het scherm aan de voorkant niet beschermd is. Het is dus belangrijk om nog steeds voorzichtig te zijn.

Naast hoesjes voor de Samsung S8 zijn er ook Samsung hoesjes verkrijgbaar voor alle oudere modellen. Er zijn bijvoorbeeld flipcases and backcovers voor de S7 en S6, maar ook voor modellen die nog verder teruggaan, zoals de Samsung S4 en S3. Wanneer je een ouder model hebt, wil je natuurlijk dat deze ook lang meegaan. Daarom is het van belang om je telefoon een goede bescherming te geven, met een hoesje dat past bij je persoonlijke voorkeur!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin